Vanavond, 18 december, om 20.00 uur start de 14e editie van 3FM Serious Request in Apeldoorn. 3 FM DJ’s Domien, Angelique en Sander worden dan opgesloten in het Glazen Huis. Ook dit jaar helpt Detron 3FM Serious Request met de tijdelijke werkplekken.

Dit jaar zet 3FM Serious Request zich in om verscheurde families weer bij elkaar te brengen. Detron levert in totaal 52 pc’s, 56 monitoren en 15 printers voor de tijdelijke werkplekken van redactie, muzieksamenstelling, social media, de veiling en het Glazen Huis die ingericht worden in het stadhuis van Apeldoorn aan het Marktplein.

Doe jij mee?

Wil jij ook een bijdrage leveren? Ga dan naar Serious Request en vraag een plaat aan,  bied op een veilingstuk of koop iets in de Serious Request merchandise webshop.

Wat kan het Rode Kruis met jouw donatie:

  • Vanaf 3 euro kan een kind via het Rode Kruis een bericht sturen of een telefoongesprek voeren met een familielid.
  • Voor 50 euro regelt het Rode Kruis basisvoorzieningen voor een kind dat er alleen voor staat. Denk hierbij aan eten, drinken, kleding en psychologische hulp.
  • Voor 300 euro kan het Rode Kruis een kind terugbrengen naar zijn familie, ook als het kind in een heel ander gebied of land gevonden is.
  • Voor 445 euro kan het Rode Kruis een wereldwijde zoektocht naar een vermist familielid starten, door middel van een opsporingsteam.
  • Voor 2.500 euro kan er een nieuwe motor aangeschaft worden waarmee Rode Kruis-hulpverleners vermissingsberichten kunnen verspreiden en opsporingswerk kunnen verrichten in moeilijk bereikbare gebieden.