Minimale ICT voorbereidingen, maximale service. Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen Nijmegen om hun sportieve vrienden en familie aan te moedigen. Zij zijn getuige van dit grote wandelfestijn en genieten van de fantastische sfeer als ruim 42.000 wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Ontzorging

Detron is sinds de 97e editie leverancier van Het Rode Kruis tijdens De 4daagse Nijmegen. Dankzij de levering en installatie van meer dan 50 laptops, een professionele server, 42″ displays en diverse printers worden alle behandelingen zonder enig probleem geregistreerd zodat de wandelaars snel hun reis kunnen voortzetten. De medische verzorgingsposten en blarenpoli’s zijn verspreid over meer dan 10 locaties. Detron ontzorgt het Nederlandse Rode Kruis door het leveren van ICT-infrastructuur die werkt.

“Dankzij de samenwerking met Detron hoeven we ons geen zorgen te maken of we genoeg laptops hebben en of ze het wel doen.”

Efficiënte medische hulp dankzij ICT

Eugène Ploegmakers, ICT manager tijdens de Vierdaagse: “Het huren van de verschillende hardware zorgt ervoor dat wij in de paar dagen voor het evenement onze ICT voor elkaar hebben. Dankzij de samenwerking met Detron hoeven we ons geen zorgen te maken of we genoeg laptops hebben en of ze het wel doen. Dit jaar waren we drie dagen eerder dan de jaren ervoor klaar met het configureren en verspreiden van de hardware! Zo hadden we tijd over voor het instrueren van de gebruikers en het aanbrengen van verbeteringen. Mede hierdoor konden we een automatische wachtrij in het behandelcentrum ontwikkelen!