Huren bij Detron betekent naast flexibiliteit tevens gemak. Daarom zetten we hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen voor je op een rij. Vind eenvoudig en snel het antwoord op jouw vraag. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen via onze webshop is eenvoudig: Kies de huurperiode, selecteer de gewenste apparatuur, voeg eventuele extra opties toe en maak je bestellijst compleet. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Geen tijd om exact te zoeken wat je nodig hebt? Geen probleem! Vraag een snelle offerte aan door je wensen en eisen te beschrijven en één van onze verhuurspecialisten helpt jou persoonlijk om tot de juiste bestelling te komen.

Na het aanvragen van een offerte zal één van onze verhuurspecialisten contact opnemen om alles af te stemmen en op compleetheid te controleren.

Natuurlijk kun je ook telefonisch bestellen bij onze verhuurspecialisten via 0318 – 558 558.

Alle prijzen die in de online shop en winkelwagen worden weergegeven zijn exclusief BTW.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn offerte?

Als je een vrijblijvende offerte bij ons opvraagt, ontvang je over het algemeen al dezelfde werkdag een aanbod. Vaak al binnen een paar uur. Hierin staat precies hoe je offerte na akkoord bij jou afgeleverd wordt. Mochten er nog specifieke zaken van toepassing zijn dan neemt één van onze verhuurspecialisten nog even contact met je op om overige details af te stemmen.

Ik kan niet vinden wat ik zoek

In onze huurshop staat enkel ons basisassortiment. Mocht je niet gevonden hebben wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Met onze ruime voorraad en ons grote netwerk is de kans groot dat wij gewoon kunnen leveren waar jij naar op zoek bent.

Kunnen jullie mij helpen met uitzoeken?

Het selecteren van de juiste apparatuur kan jouw project of evenement net dat beetje meer geven. Daarom helpen we je graag met het uitzoeken hiervan. Je kunt zelfs gebruik maken van een van onze gecertificeerde ICT-architecten. Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar om jou te adviseren.

Hoe berekenen jullie de huurkosten?

De berekening van de huurkosten verschilt van product tot product, maar één ding zal je altijd terugzien: korter huren betekent meer flexibiliteit, langer huren betekent een lagere huurstaffel met een lagere dagprijs. Op deze manier houden we huren bij Detron altijd aantrekkelijk voor jouw organisatie. Zelfs voor huurperiodes van 1 tot 3 jaar.

Niet zeker welke aanpak in jouw geval het meest passend is? Neem contact met ons op en we nemen jouw situatie graag met je door en werken desgewenst meerdere scenario’s voor je uit.

Wat als ik verschillende huurperiodes wil huren?

Je kunt eenvoudig bij ieder product de verhuurperiode aanpassen, voordat je het product in jouw offerteaanvraag plaatst. Wanneer je verschillende verhuurperiodes bij het zelfde product wilt gebruiken, selecteer je de periode, voegt het product toe aan jouw offerteaanvraag en vervolgens pas je de periode aan om het product nogmaals toe te voegen. In enkele situaties—bijvoorbeeld bij grotere projecten—geniet je ook nog van een additionele kwantumkorting. In zo’n geval zal jouw contactpersoon dit verder met je afstemmen.

Liever persoonlijk advies en begeleiding? Vraag een snelle offerte aan of neem contact met ons op.

Kan iedereen huren bij Detron?

Detron Verhuur richt zich uitsluitend op de zakelijke markt. Wij verhuren daarom alleen aan bedrijven en instellingen. Particulieren kunnen helaas niet bij ons huren.

Hoe annuleer ik een bestelling?

Het kan voorkomen dat een project plotseling niet doorgaat en je de reeds geplaatste bestelling wilt annuleren. In dat geval dien je annulering te allen tijde schriftelijk  aan ons te melden. Voor eventuele kosten betreffende annuleringen zijn onze voorwaarden te raadplegen.

Over de huurovereenkomst

Op bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download deze hier.

Over de laagste prijs garantie

Bij ons huur je niet alleen een product maar ook zekerheid en service. Ondanks dat wij regelmatig onze huurtarieven controleren, denken wij graag met jou mee als je een product elders goedkoper vindt. Neem contact met ons op en wij doen jou graag een goed tegenvoorstel!