ASR Nederland is een beursgenoteerde Nederlandse verzekeringsgroep met de merken a.s.r., de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Ditzo. Eén van de interne afdelingen had op korte termijn veel extra rekencapaciteit nodig, waarvoor ASR een beroep deed op Detron.

Naadloze inpassing

De infrastructuur van ASR bood onvoldoende capaciteit om aan de vraag te kunnen voldoen. Detron leverde HP bladeservers, die naadloos in te passen zijn in de bestaande blade-omgeving van ASR. Dit beperkte de installatietijd tot een minimum. Vlotte levering was mogelijk door de grote voorraad en korte lijnen met leveranciers. Gecertificeerde engineers verzorgden de assemblage en configuratie.

Meedenken

Virtualisatie Specialist bij ASR Luuk Snoek: “De vraag hadden wij uitgezet bij meerdere verhuurders. Detron deed een aantrekkelijk prijsvoorstel en dacht goed mee met onze wensen. Tijdens de huur werd continuïteit gegarandeerd met de door ons gewenste 13x5x4 support. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde hardware en de service bij storingen.”

Het technische proces van het verhuurproject omvatte de totale assemblage, testing, firmware updaten en configuratie. Daarnaast bood Detron onsite support voor het implementeren in het datacenter.