De veelzijdigheid van Detron ICT Verhuur

Het moderne ICT-landschap verandert in een ongekend tempo. Je zakelijke behoeften van vandaag kunnen morgen anders zijn. Flexibiliteit is daarom de sleutel. Bij Detron begrijpen we dit en bieden we ICT-verhuuroplossingen die met je mee veranderen. We zijn er trots op dat we ons niet alleen richten op het verhuren van ICT-apparatuur, maar ook op het bieden van oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Verhuur biedt flexibiliteit voor iedere behoefte

Of je nu een training of beurs organiseert, of de behoefte hebt om voor een langere periode ICT-apparatuur te huren voor een migratieproject, een testomgeving of voor nieuwe medewerkers; Detron is jouw betrouwbare partner. We begrijpen jouw organisatie en denken met je mee.

Je huurperiode moeiteloos verlengen? Met een simpel telefoontje of e-mail is het geregeld. Of het nu gaat om een dag, een week of een maand, alles is mogelijk. En omdat tijd cruciaal is, kunnen we al binnen 24 uur leveren, zodat je snel aan de slag kan.

Bij Detron krijg je meer dan alleen een verhuurservice. Je krijgt een partner die met je meedenkt over de beste aanpak van je ICT-vraagstukken. Huren kan overal, maar ICT als maatwerk krijg je alleen bij Detron.

Hermani de Andrade - ‪New Business Manager | Detron Rental Solutions

Aanpassen aan veranderende marktomstandigheden

Met Detron heb je de flexibiliteit om moeiteloos in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Of je nu werkt op basis van projecten, flexibel inzetbaar personeel nodig hebt, tijdelijk je servercapaciteit wilt uitbreiden of juist wilt migreren naar een nieuwe ICT-omgeving, wij staan voor je klaar.

Bij Detron huur je ICT-apparatuur zolang het nodig is en wanneer het jou uitkomt, aangepast aan iedere situatie. Vermijd hoge investeringen en betaal alleen voor wat je gebruikt. Geniet van het gemak van huren bij Detron met beperkte risico’s en gedegen advies.

Detron levert een totaalpakket

Van het huren van laptops, pc’s, tablets, printers, netwerkproducten, presentatieapparatuur, LCD-schermen tot een compleet serverpark, we hebben het allemaal. Of je nu kleine hoeveelheden of grote volumes nodig hebt, geen enkel probleem is voor ons te groot of te klein.

Bovendien krijg je bij Detron meer dan alleen een verhuurservice. Je krijgt een partner die met je meedenkt over de beste aanpak van ICT-vraagstukken. Door samen te werken en goed naar je te luisteren, leveren we ICT-oplossingen die passen bij jouw wensen en behoeften. Huren kan overal, maar ICT als maatwerk krijg je alleen bij Detron.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de ICT-verhuurbranche zijn we de onafhankelijke IT & telecom partner waarop je kunt vertrouwen. Blijf flexibel, altijd en overal, met Detron ICT Rental Solutions.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op via 0318 558 558 of mail naar verhuur@detron.nl

Huren bij Detron betekent naast flexibiliteit tevens gemak. Heb je even geen tijd om de juiste producten te zoeken en heb je snel een oplossing nodig? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Onze specialisten kijken vervolgens samen met jou welke ICT-apparatuur nodig is en bieden passende service aan. Zo kan jij snel verder zonder zorgen over ICT!

Snelle offerte aanvragen