Tegenwoordig wordt er steeds vaker ICT-apparatuur gehuurd. Een ideale oplossing als je tijdelijk een laptop of monitor nodig hebt. Je twijfelt wellicht over het aanschaffen van apparatuur, omdat je wilt dat de resultaten opwegen tegen de kosten. Daarom hebben we hier de tien grootste voordelen van het huren van ICT-apparatuur voor je op een rij gezet. 

1. Huren ontzorgt

Als je huurt dan worden al je zorgen over ICT-apparatuur van jouw organisatie ontnomen. Op deze manier kan jij je volledig focussen op het primaire proces.

2. Blijf flexibel

Mocht je maar tijdelijk ICT-apparatuur nodig hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Is het huren van ICT-apparatuur je bevallen, bij ons kan je de huurperiode makkelijk verlengen

3. Gepersonaliseerde image

Met behulp van een zogenaamd ‘image’ zijn we in staat om een gepersonaliseerde windows software op al onze laptops te installeren. Hierdoor stellen we jouw medewerkers in staat om direct aan de slag te kunnen, doordat alle bekende programma’s op de laptop staan.

4. Betaal enkel voor gebruik

Bij Detron betaal je slechts voor de dagen dat je werkelijk gebruik maakt van onze apparatuur. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

5. Concurrerende prijzen

Door een goede samenwerking binnen de keten zijn wij in staat om te concurreren met de meest scherpe prijzen in de markt. Dit hebben wij te danken aan onze goede reputatie en de bijzondere samenwerking met al onze partners.

6. Support

We gaan net iets verder dan alleen een simpele helpdesk. Ons team staat je persoonlijk te woord, want jouw zorgen zijn die van ons. Als het nodig is, komen we persoonlijk langs om het op te lossen. 

7. Snel over ICT-apparatuur beschikken

Detron beschikt over een breed assortiment van ICT-apparatuur. We hebben een grote voorraad, zodat het op elk gewenst moment voor onze klanten kan worden ingezet.

8. Gespreide betaling

Huren heeft als voordeel dat de kosten gespreid kunnen worden betaald, waardoor jouw organisatie niet in één keer een grote kostenpost heeft.

9. Milieuvriendelijk

Al ons ICT-apparatuur wordt circulair en daardoor duurzaam ingezet. Op deze wijze weet het verhuur-team van Detron waarde toe te voegen aan de branche.

10. Detron is onderscheidend

De ervaring leert dat als je lang genoeg wacht je vanzelf bijzonder wordt. Bij Detron is dat niet anders: door de gewone dingen gewoon te doen, hebben wij ons weten te onderscheiden.

Meer weten over huren bij Detron?

Zoek je een partner die niet alleen ICT verhuurt, maar ook met je meedenkt over de beste aanpak van je ICT-vraagstuk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door samen te werken en goed naar je te luisteren leveren we ook echt een ICT-oplossing die past bij je wensen en behoeftes. Want huren kan overal, maar ICT als maatwerk krijg je alleen bij Detron.