Je organiseert een training, brainstormsessie of vergadering voor externe relaties. Alle tijdelijke laptops zijn alvast gehuurd en ook het projectiescherm en de beamer staan klaar. Een goede voorbereiding, maar plots blijken er toch meer mensen te komen dan verwacht. En dat past niet binnen de planning. Ook op deze momenten bieden we je een helpende hand, want naast ICT-apparatuur hebben we ook professionele huurruimtes tot onze beschikking. Alles onder één dak, dat is wel zo handig.

Een professionele vergaderruimte voor elke groepsomvang

Ruimtegebrek, een nadelige ligging of de behoefte aan een nieuwe inspirerende omgeving zijn allemaal redenen om een meeting op locatie te organiseren. Met onze ruimtes bieden wij je een passend alternatief. We zorgen voor alle gewenste ICT-voorzieningen en een compleet verzorgde vergaderruimte. Voor 5 tot ruim 50 deelnemers, gunstig gelegen in het midden van het land.

De voordelen van onze volledige vergaderruimte

  • Compleet ingerichte werkruimtes
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Inclusief onbeperkt koffie en thee
  • Een luxe lunch of borrel mogelijk op aanvraag
  • Flexibele capaciteit: van vergaderruimte tot grote zaal voor ruim 50 deelnemers
  • Uitstekend bereikbaar door ligging aan de A12 (afrit Veenendaal) en nabijgelegen treinstation
  • Alles onder één dak: representatieve en sfeervolle ruimtes, ICT-dienstverlening en uitstekende catering en ondersteuning op locatie

Volledige ontzorging met vergaderruimte, ICT én service

Full-service zit in onze genen. We verzorgen alle benodigde ICT, volledig voor je geïnstalleerd. Onze vriendelijke receptionistes verwelkomen je gasten, onze technische ondersteuning zorgt dat alles werkt. Een passende oplossing voor iedere situatie.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag.