Nieuwe ICT vervangt op den duur oude systemen. De organisatie moet immers vooruit. Maar wat doe je na een vernieuwingsronde met oude hardware? Niet weggooien hopen wij. Want apparatuur die voor jou weinig waarde meer heeft, kan voor een ander juist een aanzienlijke upgrade betekenen. Daarom nemen we verouderde ICT graag van je over.

Hardware inruilen of verkopen voor korting op nieuwe apparatuur

Ben je toe aan nieuwe ICT-apparatuur en wil je af van verouderde hardware? Wij helpen je graag verder. Kapot, beschadigd of juist nog prima werkend? Bij ons kun je alles inruilen. Op nieuw aan te schaffen apparatuur kunnen wij je vervolgens aantrekkelijke kortingen bieden.

Wil je enkel af van je oude hardware? Ook dan kunnen we helpen op een verantwoorde en snelle manier. Binnen één werkdag ontvang je van ons een goede prijs. En komen we tot een deal, dan halen wij de spullen zelf bij je op. Eenvoudig en snel geregeld.

Betrouwbare en gecertificeerde dataverwijdering

Wij gaan zorgvuldig om met organisatiedata. We controleren alle ingeleverde apparatuur en verwijderen, indien nodig, de achtergebleven gegevens. Zo kan een ander nooit met je data aan de haal gaan. Alle data wordt gecertificeerd gewiped. Dat biedt je extra zekerheid dat gegevens voorgoed verdwenen zijn van het apparaat. Wel zo veilig.

Sale en leaseback van ICT-apparatuur

Heeft je organisatie veel ICT-apparatuur in het bezit en heb je even extra kapitaal nodig? Sale en leaseback biedt uitkomst. Wij kopen je ICT-apparatuur op, jij huurt het weer van ons terug. Zo beschik je direct over nieuw vermogen, terwijl je ICT-omgeving intact blijft. Na de verkoop krijg je van ons een aantrekkelijk huurcontract, waardoor je alleen nog maar betaalt voor het gebruik van de ICT.

Sale en leaseback is ook mogelijk bij de transformatie van oude naar nieuwe hardware. Wij nemen de oude hardware voor een goede prijs van je over. Jij huurt vervolgens nieuwe hardware van ons terug. Alle data en software zetten we voor je over. Zowel op grote als kleine schaal. Zo geregeld.