Het huren van ICT-apparatuur stelt onderwijsinstellingen in staat om de benodigde technologie aan te passen aan de specifieke behoeften van een open dag. Of het nu gaat om extra computers, tablets, projectoren of andere apparatuur, het huren biedt flexibiliteit in aantallen en soorten apparaten die nodig zijn.

Ontzorgd met de juiste ICT-apparatuur, installatie en beheer

Open dagen bieden potentiële studenten en hun ouders/verzorgers uitgebreide informatie over de verschillende studieprogramma’s, cursussen, vakken, en andere educatieve mogelijkheden die de onderwijsinstelling te bieden heeft. Het integreren van ICT in open dagen in het onderwijs helpt niet alleen bij het aantrekken van potentiële studenten, maar biedt ook een beter inzicht in de beschikbare faciliteiten, onderwijsmethoden en de algehele sfeer van de onderwijsinstelling. Dit draagt bij aan een meer gepersonaliseerde en boeiende ervaring voor bezoekers.

Met Detron Verhuur is het regelen van ICT voor open dagen flexibel en schaalbaar. Wanneer nodig is het huren van ICT snel te realiseren en kan het een kostenbesparing opleveren, doordat je alleen betaald voor de daadwerkelijke gebruikstijd.

De voordelen van ICT huren

Het huren van ICT-apparatuur voor open dagen in het onderwijs biedt verschillende voordelen:

 • Flexibiliteit en Schaalbaarheid

  Of het nu gaat om extra computers, tablets, projectoren of andere apparatuur, het huren biedt flexibiliteit in aantallen en soorten apparaten die nodig zijn.

 • Kostenbesparing

  Het kopen van nieuwe ICT-apparatuur kan duur zijn, vooral als deze slechts af en toe wordt gebruikt, zoals tijdens open dagen.

 • Onderhoud en Support

  Alle apparatuur is klaar voor gebruik en up to date. Je hebt geen omkijken naar onderhoud.

 • Snelle implementatie

  Dit is vooral handig voor evenementen zoals open dagen, waarbij vaak op korte termijn extra apparatuur nodig is.

 • Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

  Door apparatuur te huren in plaats van te kopen, dragen onderwijsinstellingen bij aan een duurzamere wereld.

ICT toepassingen op maat

Iedere aanvraag behandelen we als een vraagstuk op zich. We kijken samen naar de beste ICT toepassingen voor elke situatie. Zijn er bijvoorbeeld specifieke wensen of is er bepaalde software nodig? Geen probleem, dat regelen wij eenvoudig en snel.

Wij assisteren je in het hele traject. En gaat er tijdens het uitvoeren onverhoopt toch iets mis, dan staan we direct klaar met onze ICT support. Ook na afloop evalueren vinden we belangrijk. Leren van elkaar, om zo onze dienstverlening keer op keer beter te maken.