Zo voordelig mogelijk investeren in ICT, van huren tot leasen. De slimste investering voor iedere situatie. Je bepaalt zelf hoe lang je apparatuur nodig hebt. Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Dat is huren bij Detron.

In tegenstelling tot kopen heb je met ICT huren of leasen niet te maken met hoge investeringskosten voor ICT apparatuur. Je betaalt per maand of per dag en hebt direct de beschikking over de beste apparaten. Maar Detron biedt meer dan alleen huurmogelijkheden. We luisteren naar je wensen, adviseren je en ontzorgen door het hele traject van A tot Z uit te voeren. En zijn er problemen? Dan lossen we die dezelfde dag nog op. Wij denken met je mee en leveren naast hardware ook onze expertise. Zo maken we ICT eenvoudig.

Flexibele ICT huurmogelijkheden op maat

 • ICT Huren

  Je betaalt per dag, kunt per dag de huur weer opzeggen en een huurperiode per dag verlengen. Zo houden we ICT huren laagdrempelig en vrijblijvend.

 • ICT HuurPlusKoop

  Huur je onze apparatuur voor minimaal een half jaar, dan volgt na afloop een vrijblijvend, aantrekkelijk aanbod. Langer huren tegen een lager tarief, omzetten naar een leasecontract of een mooie koopdeal? De keuze is aan jou.

 • ICT Flexhuur

  Met Flexhuur heb je een huurcontract voor minimaal een jaar. Bij langer huren daalt het tarief naar 50% in jaar 2, 25% in jaar 3 en 12,5% in jaar 4 van het tarief waarmee je startte. Ook kopen of leasen van de ICT apparatuur behoort na de huurperiode tot de mogelijkheden.

 • ICT Leasen

  Wil je ICT apparatuur voor minimaal twee jaar huren? Dan sluiten we een leasecontract af. Binnen deze periode ben jij de eigenaar van de apparatuur, met de gemakken van onze doorlopende service.

Neem contact met ons op

Kies voor Flexhuur, en niet voor HuurPlusKoop of Lease, als je weet dat je voor langer dan een jaar wilt huren maar flexibel wilt blijven. Flexhuur is namelijk de meest aantrekkelijke optie voor de lange termijn.

Marc van der Pijl - Inside Sales | Detron Verhuur