Het aantal collega’s met een tijdelijk dienstverband groeit al jaren. Hierdoor fluctueert behoefte aan computers, laptops en beeldschermen. Tijdens drukke periodes wat meer, tijdens rustige periodes wat minder. Daarom verhuren wij flexibele werkplekken als service, uiteraard helemaal ingericht naar jouw wensen.

Flexibel op- en afschalen van werkplekken

Het volledig inrichten van een werkplek met ICT en meubilair is kostbaar, zeker als je de werkplek maar tijdelijk gebruikt. Huren biedt daarom uitkomst. Je neemt een volledige verzorgde werkplek af voor een vaste prijs per maand. Passend bij de omvang van je organisatie. Eenvoudig geregeld en snel geleverd. Bij ons huur je werkplek per maand of zelfs per dag. Wil je langer gebruik maken van de werkplek? Geen probleem, dan verlengen we de huurovereenkomst. En is de tijdelijke werkplek overbodig? Dan halen we alles netjes op en stop je direct met betalen. Werkplekken huren is ideaal als het personeelsbestand sterk fluctueert. Geen dure apparatuur aanschaffen, maar enkel betalen voor het gebruik ervan. Op- en afschalen van werkplekken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Volledige ontzorging en ondersteuning

Als je bij ons huurt zit je nergens aan vast. Bij veranderende eisen aan de werkplek, veranderen wij flexibel met je mee. Apparatuur omruilen of upgraden is voor ons geen probleem. En heb je gedurende de huurperiode bepaalde ICT niet meer nodig, dan halen we de apparatuur gewoon weer op. Een snelle levering op locatie en alles vooraf geïnstalleerd. Het inrichten van extra werkplekken is met onze apparatuur en service zo geregeld. We bieden op locatie graag een helpende hand, maar kunnen ook op afstand de apparatuur en software voor je beheren. Werkplekken voor een vaste prijs per maand en extra service als totaalpakket. Zo doen we dat. We staan 24/7 voor je klaar en passen ons aan naar jouw situatie. Eenvoudig en snel geregeld, dat vinden we belangrijk.