Flexibel personeel. Veel bedrijven hebben ermee te maken. Een nieuw project waar tijdelijk personeel met de juiste kennis en expertise enthousiast mee aan de slag gaat. Dat vereist een flexibele ICT omgeving die zich aanpast aan de omvang van je activiteiten. Want waar flexibel gewerkt wordt, zijn flexibele werkplekken nodig. Wij begrijpen dat als geen ander en nemen je deze zorg graag uit handen. Van apparatuur tot logistiek. Vandaag geregeld, morgen aan het werk. Door deze flexibiliteit verlaag je eenvoudig de ICT kosten per medewerker op de lange termijn.

ICT huren biedt volledige ontzorging

Wij verzorgen complete werkplekken, van computers tot aan telefonie. Of dit nu voor één dag is, een week of voor een langere periode. Voor één extra medewerker of voor een heel team. Wij denken met je mee om samen tot een optimale combinatie te komen van apparatuur, werkwijze en logistiek. Wij leveren binnen een dag alle computers, beeldschermen, laptops, printers, tablets, telefoons, servers én een gehele netwerkinfrastructuur die nodig zijn om een werkplek tot een succes te maken. 

Alles goed geregeld, wel zo gemakkelijk

De ICT apparatuur die we leveren is van A kwaliteit en altijd goed onderhouden. We zijn leveranciersonafhankelijk, waardoor we samen kunnen kijken naar de beste mogelijkheden voor jouw organisatie. We stellen alles naar wens samen en leveren apparatuur vooraf geïnstalleerd af. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, dat is wel zo gemakkelijk. Wanneer personeel stopt, gepland of onverwacht, komen wij de apparatuur weer ophalen en stopt je huurcontract. Zo betaal je nooit teveel ICT kosten per medewerker. Dat is het gemak van ICT huren bij Detron. Geen grote investeringen voor het bezit, maar enkel betalen voor het gebruik. Eenvoudig op- en afschalen wordt zo in iedere organisatie mogelijk.