Een groot evenement kan niet zonder goed functionerende ICT. Dit vraagt om een ICT-partner die met je meedenkt over de best mogelijk oplossing voor je evenement. Deze rol is ons op het lijf geschreven. We nemen graag het ICT-vraagstuk uit handen, van logistiek en installatie tot aan ondersteuning door specialisten. Als je met ons samenwerkt weet je zeker dat de ICT perfect werkt, zodat jij een topevenement kunt neerzetten. Als wij meewerken aan jouw project tillen we het evenement samen naar een hoger niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? We voorzien je graag van advies op maat.

Een ICT oplossing op maat voor elk evenement

Wandelmarathon, dancefestival of LAN-camping, als organisator wil je bezoekers een onvergetelijke belevenis bieden. Dit gaat alleen als de ICT op de achtergrond betrouwbaar en veilig draait. En omdat geen evenement hetzelfde is bieden wij graag een maatoplossing.

Zo hebben we o.a. een bijdrage geleverd aan de volgende evenementen:

  • Het Nederlandse Rode Kruis
  • 3FM Serious Request
  • Amsterdam Dance Event (ADE)

Volledige ontzorging van ICT én logistiek

Naast een betrouwbare ICT oplossing op maat nemen we ook de logistiek volledig voor je uit handen. We bouwen de ICT omgeving vooraf op, zodat alles plug and play werkt. Zo beleeft iedereen een gestroomlijnde aanloop naar het evenement. Maar ook in het geval van last minute wijzigingen handelen we snel en adequaat. Geen enkel probleem.

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) verzorgen we bijvoorbeeld de opbouw en afbouw van 20 verschillende locaties. Hierbij dragen we onder andere zorg voor laptops, schermen, displays en videowalls.

Dankzij de samenwerking met Detron hoeven we ons geen zorgen te maken of we genoeg laptops hebben en of ze het wel doen.

Eugène Ploegmakers - Manager ICT Projectteam Nijmeegse Vierdaagse | Rode Kruis

Detron is dé ICT partner voor jouw evenement

De specialisten van Detron denken en kijken mee met de organisatie van het evenement. Wij hebben een grote klantenkring in de evenementen- en festivalbranche en bouwen voort op onze ervaring met het ontzorgen van de meest uiteenlopende events. Van mobiele kassasystemen tot werkstations waar EHBO’ers hun informatie beheren, en van een krachtig ‘portable’ WiFi-netwerk tot een 3D-printer die je als blikvanger op een festival kunt gebruiken. Wij hebben alles in huis.