Thema's

Van ICT huren tot ICT leasen: flexibel en voordelig

ICT huren bij Detron betekent flexibiliteit en service. Kies voor huur, HuurPlusKoop, Flexhuur of leasen van ICT apparatuur. Voor alles een oplossing.

Zo voordelig mogelijk investeren in ICT, van huren tot leasen. De slimste investering voor iedere situatie. Je bepaalt zelf hoe lang je apparatuur nodig hebt. Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Dat is huren bij Detron.

In tegenstelling tot kopen heb je met ICT huren of leasen niet te maken met hoge investeringskosten voor ICT apparatuur. Je betaalt per maand of per dag en hebt direct de beschikking over de beste apparaten. Maar Detron biedt meer dan alleen huurmogelijkheden. We luisteren naar je wensen, adviseren je en ontzorgen door het hele traject van A tot Z uit te voeren. En zijn er problemen? Dan lossen we die dezelfde dag nog op.

Wij denken met je mee en leveren naast hardware ook onze expertise. Zo maken we ICT eenvoudig.

Flexibele ICT huurmogelijkheden op maat

Wij bieden huurmogelijkheden met flexibiliteit. Jouw wensen staan voorop. Maak kennis met ons aanbod.

ICT Huren

Je betaalt per dag, kunt per dag de huur weer opzeggen en een huurperiode per dag verlengen. Zo houden we ICT huren laagdrempelig en vrijblijvend.

“Wist je dat de meeste organisatoren van beurzen en evenementen ICT huren? Wij kijken samen met jou naar de beste mogelijkheden. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je betaalt slechts voor het gebruik en na het event halen we alle apparatuur netjes weer op.” 

ICT HuurPlusKoop

Huur je onze apparatuur voor minimaal een half jaar, dan volgt na afloop een vrijblijvend, aantrekkelijk aanbod. Langer huren tegen een lager tarief, omzetten naar een leasecontract of een mooie koopdeal? De keuze is aan jou.

ICT Flexhuur

Met Flexhuur heb je een huurcontract voor minimaal een jaar. Bij langer huren daalt het tarief naar 50% in jaar 2, 25% in jaar 3 en 12,5% in jaar 4 van het tarief waarmee je startte. Ook kopen of leasen van de ICT apparatuur behoort na de huurperiode tot de mogelijkheden.

ICT Leasen

Wil je ICT apparatuur voor minimaal twee jaar huren? Dan sluiten we een leasecontract af. Binnen deze periode ben jij de eigenaar van de apparatuur, met de gemakken van onze doorlopende service.

“Kies voor Flexhuur, en niet voor HuurPlusKoop of Lease, als je weet dat je voor langer dan een jaar wilt huren maar flexibel wilt blijven. Flexhuur is namelijk de meest aantrekkelijke optie voor de lange termijn.” 

 Bezoek de webshop

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze ICT verhuurspecialisten

Jouw bericht
 

Direct bestellen

Maak je keuze uit ons assortiment en bestel direct de ICT-apparatuur die jij nodig hebt.
Snel geregeld en alles binnen een dag geleverd. Dat is huren bij Detron.

Alle categorieën