ICT huren bij Detron

Samen maken we ICT eenvoudig.

Marktomstandigheden veranderen snel. En veranderende marktomstandigheden zorgen voor een veranderende behoefte aan ICT. Werken op basis van projecten, flexibel inzetbaar personeel, tijdelijke uitbreiding van servercapaciteit of juist migreren naar een nieuwe ICT-omgeving. Met onze ICT-huurmogelijkheden veranderen we moeiteloos met je mee.

Eenvoudig en zorgeloos ICT-apparatuur huren

Bij ons huur je ICT-apparatuur zolang en wanneer het je uitkomt. Aangepast aan iedere situatie. Geen hoge investeringen, maar enkel betalen voor het gebruik. Beperkte risico’s en een gedegen advies. Dat is het gemak van huren bij Detron.

Wij leveren een totaalpakket aan ICT-mogelijkheden. Van Laptops, pc’s, tablets, printers, netwerkproducten, presentatieapparatuur, LCD-schermen tot een compleet serverpark. Voor kleine aantallen of in grote volumes. Geen enkel probleem.

Onze voordelen op een rij

  • Levering binnen 24 uur
  • Geen investeringsrisico en gespreid betalen
  • Installatie op locatie door gecertificeerde engineers
  • Uitsluitend A-merken, van tablet tot aan serverpark
  • Huren inclusief transport, (pre)installatie, service, support en verzekering
  • Betrouwbare dienstverlening van de full-service ICT-dienstverlener en verhuurmarktleider van Nederland

Voor iedere vraag de juiste huuroplossing

We hebben een passend antwoord op iedere vraag. Wij denken met je mee en adviseren je graag over de beste mogelijkheden. Van benodigde hardware, software, (pre)installatie tot aan onderhoud en beheer. Onze ICT-support staat 24/7 voor je klaar. Want naast hardware leveren wij ook onze expertise als service.

Een passend huurcontract voor iedere situatie. Van 1 dag tot wel 3 jaar. Overal ter wereld en alles snel geregeld. Dat houdt je als organisatie flexibel en schaalbaar.

Wil je weten wat de slimste huurconstructie is voor jouw vraag of organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze ICT verhuurspecialisten

Jouw bericht